Slik registrerer du en bane

Ønsker du å registrere en bane hos oss, kan vi berolige deg med at denne prosessen er enkel. I denne veilederen forteller vi deg nøyaktig hva du må gjøre og hvilken hjelp du vil få av oss.

Opprett gratis brukerkonto

Hvis du allerede har en brukerkonto på lostdisc.no, kan du hoppe over dette steget. Hvis du ikke har en konto, kan du gjøre det her. Det er gratis å opprette og eie en konto hos oss.

Fyll inn skjema

Skjemaet for registrering av ny bane finnes her.

Når du har brukerkonto, kan du begynne å fylle inn skjemaet. Videre i denne veilederen forklarer vi hvilken informasjon vi trenger og hva den skal brukes til.

Del 1: Om deg

baneregistrering-om-deg

Den første delen av skjemaet handler om deg. Her trenger vi ditt fulle navn, din epostadresse og ditt telefonnummer. Dette bruker vi til videre kommunikasjon etter registrering. Det er også en metode for oss å kunne verifisere at du har en rolle i klubben du søker om registrering for.

Del2: Om banen

baneregistrering-om-banen

For å kunne registrere banen din behøver vi at du fyller inn riktig navn på banen. I tillegg ønsker vi å vite hvilken kommune og i hvilket fylke banen er plassert. Det gjør vi fordi det forenkler navigering for brukerne på vår nettside.

Det er viktig at du er så presis som mulig når du fyller inn hentemelding. Dette er innstruksene brukere mottar om hvordan og når de kan hente disker som er funnet. Det gis anledning senere i skjemaet å linke til nettside og facebook om det er der dere oppdaterer denne informasjonen.

Del 3: Om baneansvarlig

baneregistrering-om-driver

Det er i denne delen du fyller informasjon rundt klubben / eier / driver av banen. Dette er i flere tilfeller informasjon om deg selv, men om klubben har en egen epostadresse, postadresse eller lignende så er det viktig at dette fylles inn. Vi trenger denne informasjonen for kommunikasjon direkte med medlemsklubber samt utsending av plakater og lignende.

Del4: Nettside og sosiale medier

baneregistrering-medier-å-følge

Om klubben eier en nettside, facebook-gruppe eller facebook-side så kan du lime inn lenken her. Dette er spesielt viktig om du ber brukeren følge med på disse adressene i hentemeldingen.

Del5: Logo

baneregistrering-logo-send-inn

Senere vil hver klubb få sin egen side på LostDisc.no slik at folk enkelt kan vite om din klubb er medlem hos oss. Til dette formålet kan du sende oss deres logo.

Send inn

Kontroller at alle opplysninger stemmer og send inn.

Prosessen videre

Nettsiden driftes vedsiden av normalt arbeid. Det betyr at vi trenger opptil 5 virkedager på å registrere banen. I mellomtiden er det fint hvis alle som skal ha ansvar for registrering og utdeling av disker registrerer en bruker på lostdisc.no. Det gjør det enkelt for oss å legge inn de personene i systemet.

Annet enn dette behøver du ikke foreta deg noe før du hører fra oss. Når vi har registrert banen og ansvar er tildelt, er dere igang med å bruke lostdisc.no.