Slik deler du ut en disk

Når du skal dele ut disker må du først ha en konto som er godkjent for dette bruket. Denne tillatelsen tildeles av klubbleder. Hvis du har denne tillatelsen, kan du følge denne prosessen:

  1. Naviger til “Registrer Disk”
  2. Lokaliser rett disk
  3. Del ut

1. Navigér til “Registrer Disk”

naviger-til-registrering-av-disker

Om du er logget inn og din bruker er godkjent for registrering av disker, vil du finne alternativet “Registrer Disk” i hovedmenyen på PC og i Hamburgermenyen på Mobil. Klikk på denne for å bli tatt til siden der du deler ut disker.

2. Finn riktig disk

finn-riktig-disk

På denne siden vil du se en tabell som inneholder alle disker registrert på din bane. Lokaliser disken du skal dele ut ved å manuelt se gjennom lista, eller bruk søkefunksjonen. Har spilleren mottatt varsel, kan du trygt søke på telefonnummer.

3. Del ut disk

Til høyre i tabellen har hver enkelt disk en knapp som heter “del ut”. Trykk på denne for å dele ut disken. Når det er gjort, vil disken forsvinne fra listen over disker og dukke opp i historikken over disker som tidligere er delt ut.

Delt ut feil disk?

Om du har delt ut feil disk, kan du gå i historikken og trykke “angre”. Disken vil da hoppe tilbake i listen over disker som ikke er delt ut.