Slik registrerer du en disk

I denne veiledningen viser vi deg hvordan du registrerer disker som er funnet. Denne prosessen dekker registrering av enkeltdisker. Hvis du ønsker å laste opp et excel-ark, kan du finne mer informasjon i denne veilederen.

Før du kan registrere disker, må du ha en brukerkonto som din klubbleder har godkjent for dette. Om du allerede har dette, kan du følge denne prosessen:

  1. Navigér til “Registrer Disk”
  2. Fyll inn all tilgjengelig informasjon
  3. Send inn

1. Naviger til “Registrer disk”

naviger-til-registrering-av-disker

Om du er logget inn og din bruker er godkjent for registrering av disker, vil du finne alternativet “Registrer Disk” i hovedmenyen på PC og i Hamburgermenyen på Mobil. Klikk på denne for å bli tatt til registreringsdisken.

2. Fyll inn tilgjengelig informasjon

registrer-disk

I bunnen av tabellen finner du et skjema slik som vist på bildet. Fyll inn all tilgjengelig informasjon fra disken i dette. Her kan du også velge å laste opp et bilde av disken om du ønsker det. Fyll inn følgende informasjon:

3. Send inn

Når all informasjonen er fyllt inn og du har sikret at opplysningene er korrekt, kan du trykke “lagre”. Informasjonen blir da publisert og skjemaet ditt tømmes slik at du kan registrere neste disk.