Velkommen til nye LostDisc.no

Velkommen til nye LostDisc.no

standard-social-bilde

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en ny og forbedret nettside her på LostDisc.no. Vi har jobbet hardt og lenge for å profesjonalisere tjenesten vår slik at den kan vokse og bli en fin ressurs for både spillere og klubber fremover.

Tjenesten er gratis

LostDisc.no er og har som mål å forbli gratis både for klubber og spillere. Vi har også et mål om å kunne bidra til utviklingen i sporten vår gjennom forbedring av tjenester og sponsing av både spillere og arrangementer. I tillegg er det ikke gratis å drifte nettsiden.

Derfor må vi hente finansiering et sted. Dette har vi tenkt til å gjøre gjennom “erstatt disk” knapper og annonser her på nettsiden i tillegg til arrangering av pargolfturneringer. For å bidra til å bevare og utviklingen av tjenesten kan du derfor bare trykke på “erstatt disk” for å videresendes til Guru Disc Golf eller delta i våre pargolfturneringer.

Dette er nytt

Det er flere store endringer for alle som skal bruke tjenesten. Den første og mest åpenbare endringen er at du nå trenger en gratis brukerkonto for å bruke tjenesten.

Dette har vi gjort fordi det tillater oss og lage en rekke andre tjenester, blant annet e-post varsel når en av dine disker registreres. Dette gjør det også mulig for oss å enkelt kunne samkjøre nettsiden med appen som er under utvikling.

For dere som skal registrere og dele ut disker er tiden med Google Forms forbi. Nå kan dere legge til og fjerne disker direkte på nettsiden. Senere vil dere kunne gjøre det samme via appen.

Vi har også utbedret registrering av disker slik at det stilles lavere krav til rettskriving for at det som vises i listene skal være forståelig.

Det har også blitt mulig å legge ved et bilde av disken for at eier lettere skal kunne kjenne igjen disken og for at du enklere skal kunne vite hvilken disk du leter etter ved utdeling.

Ressurser

Dere som kun skal spille og forhåpentligvis gjenforenes med diskene dine, kan enkelt opprette en konto så er dere i gang.

Hvis du også skal være lostdisc-ansvarlig eller ønsker å registrere en bane så har vi laget flere veiledere som du finner her.

Om du ønsker å registrere en bane så kan du gjøre det her.

 

Related Posts

lostdisc-pargolf

Leave A Reply

Om oss

lost-disc-logo

LostDisc.no

LostDisc.no er et system for håndtering av disker som mistes og finnes igjen. Vårt mål er å bidra positivt til norsk diskgolf. Løsningen er gratis for klubb og spiller.

Følg oss